Rólunk

Köszöntjük az Eliquid Áruház honlapján!

Liquid üzemünk 2012 óta áll az önök szolgálatában. Megalakulásunkat a kíváncsiságunk vezérelte. Azt a kérdést tettük fel magunknak tudunk-e mindenkinél jobb e-liquidet készíteni?

A baráti ismeretségi körünkben százával voltak akik e-cigarettát használtak, de nem igazán voltak elégedettek az akkoriban kapható liquidekkel. Kísérletezésbe fogtunk tehát, hogy elsajátítsuk a liquid készítés minden csinnyát-binnyát. Hazai és nemzetkőzi tapasztalatokat felhasználva megalkottuk saját liquidünket.  Elsőként csak 10 ízzel léptünk a nyilvánosság elé. A vásárlók körében nagy sikert aratott az 5 dohányos és 5 gyümölcs ízű liquidünk, ezért további ízeket hoztunk létre a vásárlói igények alapján. Ma már több mint 60 féle ízben gyártjuk liquideinket és folyamatosan keressük az új ízeket. Ez az amire a legbüszkébbek vagyunk, a folyamatos megújulás. Az ön íz ötleteire is kíváncsiak vagyunk, kérjük írja meg nekünk! Rendszeres szavazást is tartunk, az új ízekkel kapcsolatban a:  http://eliquid-aruhaz.com/e-liquid-szavazas menüpont alatt.

Ma már több ezer elégedett (és bizonyára néhány elégedetlen) vevőnk van és liquideinket több országban, több márkanév alatt forgalmazzák.

A legjelentősebb brand-jeink: Extreme Eliquid, Amore Liquido, Sub-oHm Eliquid

Kérjük csatlakozzon Ön is hozzánk. Próbálja ki liquideinket és írja meg észrevételeit a liquidek leírásában található „ Vélemények rovatban”!

 

Garanciák:

 

  • A liquidekre 100% csere garanciát vállalunk
  • A forgalmazott eszközökre 1 hónaptól, 3 hónapig terjedő csere garanciát vállalunk. Típustól, gyártótól függően. Az egyes eszközök garancia idejét a termék leírásban találja meg.   

 

 

Eliquid Áruház

Minxin Technology Co., Ltd.

Headquarters Add:Flat/RM 33,8F,Sino Industrial Plaza,No.9 KaiCheung Rd.Kowloon Bay,HongKong

Registration number: 440306105992452