Garancia

Garanciális kérdések

Liquidek
- Minden általunk forgalmazott liquidre 100%-os garanciát vállalunk

Elemek:

Az elemek esetében a gyártók semmilyen garanciát nem adnak, így mi sem tudjuk vállalni.

E-cigaretta készülékek

A komplett készletek esetében a garancia 1-3 hónap. A konkrét időtartam a mindig az adott készülék adatlapján van feltüntetve.


Felhívjuk a figyelmét azonban, hogy a garancia kizárólag a készülékre vonatkozik! A porlasztó bármilyen hibája, vagy a nem szakszerű használatából adódó hiba, nem garanciális kérdés.
Különösen semmilyen garancia nincsen, a porlasztókban található kazánra vagy más néven porlasztó betétre. Ez ugyanis egy kopó alkatrész. A várható élettartama 3-15 nap használattól függően.


Ha folyik vagy égett ízt ad, akkor a cseréje vagy tisztítása vált szükségessé. A Youtube-on rengeteg videót talál minden készülék használatáról és karbantartásáról!
Új porlasztóknál gyakori hiba, hogy a gyártó nem megfelelően tekeri be a kazánt és az első használatkor már szivárog belőle a liquid. Ilyenkor a kazán rész ki és betekerése megoldja a problémát.


Bizonyos porlasztók esetében a törzsvevőinknek ingyenesen biztosítjuk ezeket a betéteket! Érdeklődjön az ingyenes csere betét akciónkról!


UPDATE: Sajnos az új törvények miatt megváltozott a garancia! A visszaküldési opció teljesen megszűnt. Ennek a magyarázata: ha a vevő által visszaküldött terméket valahol megfogják és elkobozzák, úgy mi nem tudunk felelősséget vállalni érte. Liquidek esetén próbálunk mindenkit kárpótolni levásárlások, ajándékok formájában. A készülékeknél a garanciakóddal egyenesen a gyárt kell megkeresnie a vevőnek, mi sajnos a továbbiakban nem tudunk vele foglalkozni. Kérjük mindenki megértését, nem mi akartuk a változásokat.